Ремонт на
дограма и мебели

  Кухненски плот и мивка

    При монтаж  или смяната на кухненска мивка , има изисквания които трябва да бъдат спазени за да се избегнат последващи проблеми.  Ако сами избирате мивка имайте предвид :
          - Размер на мивка / размер на кухненския плот.
          - Размер на корито (дължина) / размер на шкаф (дължина).

  За да се монтира/смени  мивка върху кухненски плот, първо трябва да се уверите че :
       Размера на кухненския плот е стандартен (не е намаляван по ширина), ако е по - тесен трябва да кажете на продавача за да Ви предложи подходящ размер.
      Размерът на коритото да е по-малък от вътрешният размер на шкафа по дължина, в противен случай се налага да се режат страниците  в най добрия случай,  или изобщо няма да стане.
     Когато  мивката е с отцедник , отцеждащата част няма проблем да влезе над другия шкаф или пералня/миялна но коритото трябва да се побира в шкафа. 
 
За да  се  възползвате  от  предлаганите  ремонти трябва да  запишете  ден  и  час  за посещение. Единственото което е нужно ,е да кажете какъв  е проблема или  евентуално да изпратите снимка  на мебелите нуждаещи се от ремонт  за да може да бъде отстранен  при посещението .
За оглед и ремонт може да се свържете с нас  на
Viber / тел : 0988 33 20 80   
                                         
                                                      mail:  remontnamebeli@gmail.com
Цена за транспорт / посещение        15 лв
Транспорт извън София  + 0,30 лв/км
Доставка на материaли 40лв.

Монтаж/смяна 
на  кухненски  мивки

Смяна на кухненски плот  - демонтаж и монтаж 29 лв/л.м.
Смяна на мивка 78 лв/бр.
Смяна на мивка с по-голям диаметър 103 лв/бр.
Пробиване на мивка или плот за батерия 23лв/бр.
На пазара има различни разновидности мивки от гледна точка на форма и
материял. Най-разпространени са мивките от алпака  , които  са от различни производители утвърдени с времето. Производителите на мивки с добри показатели са  BLANCO , Тека  , Pyramis  . В последните години  Хром  също възвръщат позиции на пазара  с оптимално съотношение цена - качество.

    След избора на мивка, следва правилното разположение на мивката спрямо шкафа и батерията , очертаването и изрязване на мивката. След изрязването на мивката , инпрегнирането на плота със силикон е задължително. Пропускането на тази стъпка, след години много често води до раздуване на плота от водата която преминава под  вдървеното вече уплътнение на мивката.  
Кухненския плот може да бъде от   ПДЧ , естествен  или  изкуствен камък , и разликата в монтажа е че при камъните производителят на плота  изрязва отворите за мивка и котлони докато при плота от пдч е по-лесно изрязването . На стария плот, може да бъде монтирана нова мивка с по-голям размер, но обратното е невъзможно.

   Кухненски плот и мивка

Copyright © 2018  by  Re-furnish
All Rights reserved  
Designed by  Re-furnish
Наши партньори
Монтаж настилки